pondělí 18. listopadu 2013

First day...18.11.2013

Čauky mňauky,
je tady můj první den, dneska bude bohužel bez fotek, moc jsem nestíhala, ale ráda bych znala názor na můj hubnoucí jídelníček, není to moc/málo/OK? Nejsem si totiž úplně jistá :)

SN: 40g pohankové kaše Nomina (zalila jsem pouze vařící vodou), banán a jogurt se lžičkou kakaa (všechno smíchat dohromady, úplná slast)
SV: clz bulka s lučinou, 2 plátky šunky, 1 plátek sýr krolewski light
OB: (z domu) nevím nožství, ale pohanka, brokolice a maso alá čína (i tam byla zeleninka a arašídy ^^)
SV: kefírové mléko nízkotučné (500ml), jablko
V: plátek lisovaného clz chleba potřený nízk. tvarohem, půlka s uzeným lososem (aaaa mňamka), drůhá s plátke sýra krolewski light a miska zeleniny (rajčata, okurek, červená paprika)
V2: asi 100g tvarohu s trochou mléka, 5 cherry rajčátek

Snad jsem na nic nezapomněla, napsala jsem úplně vše do posledního detailu, za den piju pouze vodu a asi 3 hrníčky zeleného čaje (mám ho moc ráda, 1 ráno, odpoledne, večer).

Za sport mě dneska čekala ráno dvouhodinovka tělocviku, nic moc, první hodina skákání přes kozu a kotouly (to jsme si teda "mákli"), pak jsem šla na chvilku do posilovny, kde jsem asi polovinu hodiny prokecala s kamarádkami, teď bych si nejraději nafackovala, věřte mi :D a nakonec test jacíka na minutu (jestli neznáte, my jsme to dělali výskok, leh na břicho, výskok, leh na záda) a co nejvíce za minutu. Dala jsem 21/min, jo jsem lemra, ale to se zlepší :)).Ještě jsem měla dneska na večír od půl 7 do 8  taneční trénink (street dance), ale moc jsem se nezpotila, teda mě spíš nepřipadalo, že bych něco extra dělala, ale snažila jsem se co nejvíc.

Zítra mě čeká pár testů ve škole, ale já to se nějak zvládne (JO, jsem neskutečně líná se i učit). Budu se snažit fotit i jídlo, uvidíme, jak to dopadne, jen doufám, že to bude další bezpřejídací den, to je můj největší sen dostat se z tohoto kruhu přejídání/nejezení/výčitek/výkyv nálad...

Taky hned jak se zvážím přidám vám jsem svoji aktuální váhu, ale nevím jestli zítra na to budu mít ráno odvahu, momentálně si připadám jako vepř :((

Mějte se krásně, jen to nejlepší!!! (a spoustu dobrého jídla a pohyby)

Karkulka

3 komentáře:

  1. Musim říct,že ti ten oběd teda docela závidim! :D Nikdy nepochopim,jak lidi můžou nenávidět brokolici :D (
    Tenhle 'kruh' znám,taky je to momentálně takový můj problém..:(
    Každopádně fotky určitě přidej! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ahojky, jídelníček máš pěkný :)
    akorát místo celozrnné bulky bych dala žitný chleba, tady máš jistotu, že tě zasytí a není jen obarvený;)
    k odpolední svačině už nedávej ovoce, ale místo něj vločky nebo jiné delší sacharidy (pečivo, suchary)
    jinak super!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju Vám moc holky! Myslím, že díky blogu, bych to mohla konečně zvládnout a z toho bludného kruhu se dostat, rady vítám a cení ;)

    OdpovědětVymazat