středa 20. listopadu 2013

Spokojená,ale...

Zdarec palec!
Dneska to bylo o něco lepší, jak včera, spokojená sice jsem, ale cítím, že to pořád ještě není ono, ale co taky chci po pár dnech, že? :DD S tím jídlem si ještě nejsem úplně jistá....(ale zase dnes nebylo žádné ujídání od kamarádek ani hříchů, ufff).

Opět děkuji za rady, budu se snažit se jimi řídit. Dnes jsem měla na 7 :// (takže ty odstupy jídel byly složitější než normálně), jsem zvědavá co na to řeknete. A dnes budou i fotky, až na oběd, to jsem byla ve školní jídelně a bylo mi to tam trapné fotit.

ANO, čtete správně, máme na výběr ze 6-ti jídel, občas i nějaké vegetariánské, někdy se tam oběví i kuskus, zeleninové lečo, květákový mozeček, kuřecí závitek s rýží... poslední (6.jídlo) je salátový bar (je tam spousta zeleninových salátů, ale z těch se moc na oběd nenajím anebo těstovinové, ale tam se mi zase moc nelíbí ty bílé těstoviny-jsem to, ale náročná, že :D, různé sýry/olivy/jednou tam byly dokonce krevetky!! nebo musli s mlékem - ale to po mě na oběd vážně nechtějte :DD)

SN: (6.30) TVAROHOVÝ FITNESS KRÉM SE LŽIČKOU KAKAA+ BANÁN+ASI 20g OVESNÝCH OTRUB, KHAKI

(ps: jak to můžu otočit :DD)


SV: (9:30) CLZ BULKA S LUČINOU, 2 PLÁTKY EIDAM 30%, 1 PLÁTEK ŠUNKY

 
(v procesu → konečný výsledek :D)


SV2: (11:40) JABLKO, NÍZK.KEFÍR (500g) → to víte, jak vypadá :))


OB: (13:45) VEPŘOVÝ ZÁVITEK SE ŠUNKOU A SÝREM, RÝŽE → školní jídelna, mňamina :PP


SV: (15:20) ZBYTEK BULKY, JEDNA PŮLKA S LUČINOU, PLÁTKEM KROLEWSKI LIGHT, DRUHÁ S MÁSLEM, RAJČE


V: (17:15) ŽITNÝ PLÁTEK S COTTAGE, PLÁTEK ŠUNKY, KROLEWSKI LIGHT, MISKA ZELENINY (cherry rajčátka, okurka, rajče, žlutá paprika, kedlubna)



V2: (21:00) ASI 6 CHERRY RAJČÁTEK

PS: dneska jsem vypila tři hrnky zeleného čaje jako obyvkle (ráno, odpoledne, večer) a jeden hrnek kávy s mlékem po odpolední svačince.

Měla jsem dneska trénink street dance od 18:30-20:00, po příjezdu domů jsem měla trochu hlad, ale v hlavě mi hlodalo to, že jsem toho dneska jedla dost, takže druhá večeře (to se tak snad nedá ani nazývat) byla dosti chudá, co byste mi poradili vy?

Zítra mě čeká prodloužená, jsem trochu nervózní, spíš z toho co tam bude vyvádět babička, než jestli něco pokazím já, ale bude to krásný večer se skvělými lidmi, které mám moc ráda. Budu mít i korunku (už teď se cítím, jako princezna, časem si všimnete, že jsem trošku jako barbie, ráda se o sebe starám, oblékám apod., ale žádný extrémy, to ne!!!) :D

Závěrem, dneska jsem neměla takový hlad a odpoleldne děsnou chuť na máslo, tak jsem si ho dala a nezapatlávala si břicho stovkami jiných věci (jak jsem to většinou dělala, když jsem si něco odpírala) a hned šla na hodinou procházku s máma dvěma psíkama (oni jsou ta ťuťííí, máme 2 ^^).

Už se moc těším na snídani (hrozně jsem si teď oblíbila kombinaci mléčný výrobek s lžičkou kakaa, banán (♥ láska) a nějaký sacharid (pohanková kaše, ovesné otruby/vločky...ale jen trošičku).

Mějte se krásně, jdu zkouknout vaše blogy, ať se něčemu novému přiučím.
Pac a pusu
KARKULKA

1 komentář:

  1. Po sportu se určitě najez, tělo nesmí hladovět!
    jinak ten fitness krém je jen obyčejný tvaroh našlehany s cukrem nebo čím to, zkus si udělat vlastní a určitě uděláš tělu dobrou službu :)

    OdpovědětVymazat