středa 27. listopadu 2013

Středa, jak na tom jsem?

Ahojky,
za prvé bych vám chtěla moc poděkovat za dodání odvahy a rad v minulém i předešlích příspěvků.

Dneska to bude zase o něco kratší, ale dařilo se mi, (až na to, že jsem měla mít na 7 a do školy jsem dorazila za minutu 8 :DD), dala jsem si větší snídani i sváču a vážně to asi pomohlo (nebo aspoň v hlavě), nehřešila jsem, neměla výčitky, jen jedna chyba tu je a to, že jsem neměla pořádnou večeři a pak neměla vůbec energii na tanečním tréninku a málem jsem ho neodtancovala (achjo, zase jsem myslela, že jsem dost najezená od svačiny a že skoro bez večeře rychleji zhubnu) :-((

Co se týče oběda na zítřek, vybrala jsem si 2 (Barvené vrtulky s cukteou → tak dám vědět, jaké byly), protože jsem si říkala, jestli by náhodou nebyl v tom salátu dresing a ten rohlík možná ani žitný nebude :D

Dnes vám dám opět na výběr a to na pátek: 
Oběd - 29.11.2013
1Zadělávaný hrášek, vařené vejce, vařené brambory
2Hovězí maso, křenová omáčka, houskový knedlík
3Vepřová roláda, dušená rýže, salát
4FIT menu: Penne po povoznicku (těstoviny, tuňák, slanina, petrželka, rajčata, žampióny)
5Menu výběr: Hejk pečený na másle, bretaňská zelenina na másle, vařené brambory
6Salátový bar

Tentokrát je toho víc, co si rozmýšlím (1,3,4) co myslíte vy?

SN: 400g 0,1% JOGURTU ze sparu, lžička KAKAA, BANÁN
+ 2 kousky OVESNÉHO ŠTRŮDLU 
(7:00)


SV: 2 plátky clz CHLEBA s LUČINOU LIGHT, 2 plátky ŠUNKY, PAPRIKA
+ JABLKO (9:50)

  

OB: VAJEČNÁ OMELETA, BRAMBORY, SALÁT
+ jako školní středeční dezert JABLKO 
(12:40)

SV: plátek clz ŽITNÉHO CHLEBA, půlka s LUČNOU LIGHT a 2 plátky ŠUNKY, druhá s LUČINOU NADÝCHANOU + MISKA ZELENINY (okurka, paprika, rajče, čínské zelí) 
(15:30)


V: byla jsem ve městě a nestíhala jsem, takže pouze jeden balíček těchto SLUNEČNICOVÝCH PLÁTKŮ (jedno balení pouze 69kcal!!) (18:15)


Můžu si za to sama, že jsem málem neodtancovala trénink, ale jakmile jsem dojela domů, už jsem nedokázala nic sníst (jen asi 6 CHERRY RAJČÁTEK), kvůli pocitu, že se mi to hned uloží → zase ty pocity z té zasrané blbé anorexie :-((

Mějte se krásně, dneska článek takový strohý (jsem unavená a hladová!), ale zítra se polepším.


3 komentáře:

  1. Je super, že si uvědomuješ, že ta vynechávat večeři není dobré. Zvláště, když sportuješ!! Copak nechceš svaly? :) Musíš je něčím před i po tréninku! nakrmit. A na oběd mě zaujala 5. Ale i 3 a 4 nevypadají špatně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Stejně jako Cristine, i mně se moc líbí č. 5. :))
    S tou večeří zkus zamakat, je hodně důležitá! Vůbec si neumím představit, že bych byla bez večeře. A to si ještě před spánkem dávám tvaroh a oříšky. Asi bych umřela hlady, kdybych měla končit odpolední svačinou.
    Podle příspěvku jde vidět, že z dob anorexie si s sebou ještě hodně neseš, viz uvádění kalorií u křehkých plátků. Nejde přeci vůbec o energetickou hodnotu, nýbrž o složení jako takové. Radši se mrkej po množství bílkovin, sacharidů a tuků, kalorie neřeš. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych si dala 4 nebo 5 :) Je to na tobě, pak nám zase dej vědět, co dobrého sis dala !
    Je dobře, že si uvědomuješ, že večeře by měla být pořádná a výživná. No já bych nemohla jít ani spát s pocitem hladu :( :D Chápu, že máš takové pocity, že se ti to někam uloží, ale neboj, neuloží :) Raději si dej něco dobrého a zdravého, než nic :) Taky jsem dřív měla takové pocity, nejedla jsem, ale časem jsem na to doplatila a jsem ráda, že teď jím normálně a nijak moc se neomezuji !
    Máš moc hezký blog a ráda tě sleduji :) Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat