čtvrtek 21. listopadu 2013

Velký den

A je to tady!
Dneska je to pro mě velký, den, bílá prodloužená, moc se těším, ale zároveň jsem neuvěřitelně nervózní...poliju si šaty, zakopnu, budu mít hlad a nebudu mít jídlo!:DD zítra vám dám vědět, jak to nakonec všechno dopadlo:)

Zatím vám dnes přidám své jídlo po dezert, možná stihnu později přidat i zbytek dne, uvidíme...
Pro dnešek shledávám, jako mínus, že jsem měla od svačiny do oběda už docela velkej hlad, možná zvětšit svačinu či snídani, co myslíte vy?

SN: skoro CELÝ NÍZK.TVAROH smíchaný s trochou MLÉKA a lžičkou KAKAA, BANÁN, 20g OVESNÝCH OTRUB+hrnek ZELENÉHO ČAJE (7:00)


SV: plátek 100% CLZ ŽITNÉHO CHLEBA, zbytek TVAROHU, PLÁTEK ŠUNKY, EIDAMU 30% + JABLKO (9:40)


OB: (jídelna) FAZOLOVÉ LUSKY NA VÍDEŇSKÝ ZPŮSOB, VAŘ.BRAMBORY (12:35)

Oběd jsem si dala ve škole a valila domů, za chvíli si jedu vyzvednout svoje šatičky♥♥♥, měla jsem ještě mírný hlad (nebo spíše chutě tak jsem si doma vzala grep a uvařila kafíško s trochou mélka, teď jsem já i moje bříško šťastní :D

DEZERT: GRAPEFRUIT+hrnek KÁVY S MLÉKEM (13:10)



Co říkáte, mám zvětšit snídani, svačinu? A nevadí derezt po obědě i když jsem v hubnoucím režimu? :-)

2 komentáře:

  1. Já myslím, že snídaně je fajn :) Já si obvykle dělám třeba kaší z ovesných vloček(50g), přidám mléko, buď sojové nebo kravské a nějaké ovoce, semínka, čokoládu nebo arašídové máslo :)
    Svačina je taky super ! :-)
    Myslím, že když sníš nějaký vydatný oběd, tak žádný dezert nemusíš ani mít. Ten dezert sis dala kvůli hladu nebo si měla chuť ? :)
    Pěkné jídelníčky. Jinak, pokuď jdeš tancovat, já bych si sebou vzala nějakou svačinu, prostě jídlo ať nemáš hlad. Podle toho jestli budeš mít v tanečních nějakou možnost vybrat si něco dobrého a nebo tam nic nebude :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si tiež myslím že raňajky máš úplne fajn :) Aj musli by bolo super miesto tých otrúb :) Desiata je tiež na jedničku! A čo sa týka dezertu tak prečo nie?! Ja si ho dávam bežne :) Dokonca to niekedy býva dezert v podobe jogurtu, tvarohu alebo menší koláčik ak mamina napečie. A to, že to vol len grep tak to je asi najzdravší dezert aký si si mohla dať, kedže ide o ovocie :) Podľa mňa máš super jedálniček a hlavne nerieš "dezerty" ani pokial ide napr. o čokoládu. A máš úžasný blog!!! Hned si ho pridávam k zoznamu blogov na sledovanie! :)

    OdpovědětVymazat