neděle 24. listopadu 2013

Weekend, help me!




Čauko,
asi si říkáte, co to má znamenat, vždyť je přece víkend na který se všichni těší, neříkám, že u mě to tak není, nemusím do školy, ale co se týče jídla, je u mě víkend vždycky velkým strašákem (v minulosti to byl většinou víkend, kdy jsem se přejedla, protože to jídla bylo vždycky blízko a bylo ho dost). Když trávím čas doma, pořád něco uždibuji nebo už myslím na to kdy bude další jídlo. Snažím se proto trávit co nejméně času doma nebo se alespoň nějak zaměstnávat.

Už v týdnu jsem si řekla, že si skočím v sobotu ráno do posilovny a dám i do těla a taky jsem to dodržela! :)) Kolem 9 jsem tam dorazila a v 11 jsem odjížděla pryč. Miluju běh, trochu více jsem se rozehřívala :D (asi 45min na páse, většinou běh kolem 8,7km/h chvilku chůze 6,7km/h nebo rychlí běh 10,7km/h) vyhovuje mi to, spálila jsem asi 530kcal a uběhla kolem 6,2 km cítila jsem se skvěle. Pak jsem si dala nějaké to posilování břicha, ruce, skoky přesšvihadlo a nakonec 10 min na orbitreku :)

Sice jsem neměla žádnou svačinu, ale za to velkýý oběd i s dezertem (včera mi to bylo fuk) :))

SN: clz BULKA s  TVAROHEM, BANÁNEM + zbytek TVAROHU s lžičkou KAKAA (8:00)



OB (vegetariánská restaurace Rebio): mix všeho druhu (platí se na váhu) TORTILLA, RÝŽE, ZELENINKA, ROBI MASO... + ZÁKUSEK S OVOCEM (bohužel jsem to dřív snědla, než vyfotila)



SV: v Ikei jsme si dali dohromady s dědečkem ♥ MARINOVANÝ LOSOS, ZELINOVÝ SALÁT S VAJÍČKEM, OKURKOU, KUKUŘICÍ, SÝREM...(bulka byla dědy)


V: má obvyklá :D opět, ale ta špatná bulka (ale ona je taaak dobrá:/) "clz"BULKA, COTTAGE, plátek KROLEWSKI LIGHT



V2: 3% JOGURT s trochou OVESNÝCH OTRUB 


Večer jsem ještě zašla na křest CD mých kamarádů, ale dlouho jsem tam nepobyla, došla jsem domů a lehla, jak jsem byla unavená :D.

Co vy, jak prožíváte víkend, taky pořád něco uždibujete nebo se zaměstnáváte, koukáte na seriály apod.?
Přeji Vám krásnou neděli ;))


4 komentáře:

  1. Já teda běh nesnáším :D Jednu dobu jsme se snažila běhat v posilovně, ale zjistila jsem, že to není nic pro mě, tak jsem toho radši nechala :) Oběd z Rebia vypadá úžasně, ale ta cena.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ta cena je děsná a to ji ještě zvýšili od mé poslední návštěvy, takový to (hodně plný) talíř mě vyšel asi na 160kč, ale zase jsem vychytala levný, ale za to výborný dezert za 25kč :D

      Vymazat
  2. To samé jsem taky prožívala ! Vždycky jsem se těšila na víkend, ale věděla, že doma je plno skvělého jídla, navíc u babičky jsou vždycky buchty a já si bestak vezmu ! Vždycky jsem se o víkendech přejídala, hrozně, ale tedˇuž to nedělám. Nesmíš se tomu jídlu poddat ! :D :)
    Jídelníček je moc pěkný. Ten oběd ve vegetariánské restauraci musel být božský :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy mi připadá, že mě to jídlo volá, že se stejně nudím, tak ať si ho jdu dát,aaaa :D (zase můžu jíst, když jsem celý den doma přesně pravidelně, někdy to bylo holt pořád :D)
      Děkuju, tuto restauraci zbožňuju, ale kvůli ceně si ji nemůžu dopřávat ani ob den :((

      Vymazat