neděle 24. listopadu 2013

Neděle, nicnedělání? Tak to teda ne! :D

Tak jdeme na to...
Od rána jsem neuvěřitelně akční a pořád musím něco dělat (jak jste si jistě všimli, dnes již druhý článek v pořadí, až tedy na školu, k té se nedokáu nějak dokopat ://.

Vstala jsem kolem 8, nasnídala se a hned šla vyvenčit moje dva psy. Pomohla jsem s něčím doma, napsala článek, nasvačila, koukla na seriály, naobědvala a potom si zašla na Kraví horu zaplavat (mám to 15 minut pěšky,  juchůů), nasvačila a šla zase na hodinku se psy, zašla za babi a dědou, navečeřela, umyla hlavu a dala si ještě cukrovou bombu :(( (té jediné za tento víkend lituju)

Pro mě neděle neznamená se flákat (ikdyž po dlouhé sobotní párty to třeba chápu), alespoň to tak nebylo u mě dneska a jsem ráda, že jsem pořád něco dělala, aspoň jsem se nepřejedla a neměla velký výčitky (přesně před týdnem jsem měla přežíračku, ale to vážně velkou, dělám se mi zle, jen si na to vzpomenu).

SN: 250g NÍZK. TVAROHU, BANÁN, lžička KAKAA, kousek maminčiného domácího OVESNÉHO "ŠTRŮDLÍKU" (musím se zeptat, byla vážně výborný, žádný cukr, jen trocha medu ^^)


  


SV: opečená "clz" BULKA, půlka s LUČINOU, druhá s plátkem KROLEWSKI LIGHT, KHAKI


OB: KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK, 3 BRAMBORY A CUKETA PEČENÉ V TROUBĚ, ZELENINA (a trocha kečupu, ten já moooc ráda)


SV1/DEZERT: kousek OVESNÉHO ŠTRŮDLU, HRUŠKA, KÁVA s mlékem


SV (po bazénu): 500ml NÍZK.KEFÍRU + patička CHLEBA s PARENICOU u babi, kopřivový čaj


V: zbytek KVĚTÁKOVÉHO MOZEČKU, 3 BRAMBORY, ZELENINA + pár nitek SÝRA...a opět trocha toho kečupu ♥


VEČERNÍ HŘEŠENÍ :( asi 1/3 tohoto 500g balíčku SUŠENÉHO OVOCE (trochu snědla i mamka), až co jsem to snědla jsem zjistila, že je to šíleně proslazené, ale tak zase když jsem dneska i včera tolik sportovala (alespoň pro mě je to větší výdej než normálně, tak to snad nenaberu hned zpátky


Jak jste prožili víkend vy, hřešili jste nebo už to ani tolik neřešíte, když vám něco občas ujede?
Já teď už sedím u počítače s hrnkem zeleného čaje, přeslazenou pusou a pár výčitkami :((
Dopsat článek (konečně! už ho píšu podruhé, poprvé se mi vymazal, grrr) a šup, šup na to učení (jen co se dodívám na rozkoukaný seriál, no tak, těch posledních 15 minut :D)
Mějte se krásně a žijte si blaze ;-))


Jak jste prožili víkend vy, hřešili jste nebo už to ani tolik neřešíte, když vám občas něco ujede?

5 komentářů:

  1. Áááá tak tě vítám mězi milovníky kečupu :D ( i když je to takový nezdravý hnus). Já ho mám taky moc ráda a nedokážu se ho zřeknout. Prostě to nejde, ale chci si koupit nějakou zdravější variantu a časem se ho zříct úplně.
    Jídelníček je pěkný. Parenici zbožnuju, ale teď už jí moc nejím. Dřív jsem ji jedla kvanta :D
    Nevadí, že sis jednou dala něco sladkého. To sušené ovoce je hodně přeslazené. Není nad to dát si radši čerstvé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě když prostě něco nechutná, tak na to "prdnu" kečup a je z toho lahůdka, ale jen jednou za čas a v malém množstí...ale dávám si ho i k věcem co mám ráda, třeba k tomu mozečku, vajíčkům nebo i dušené zelenině omnomnom♥
      Parenici jsem neměla pěkne dlouho, ale objevila jsem ji u babi v lednčičce, tak šla hned na chleba:D

      Vymazat
  2. Já jsem se dneska flákala po fakt dlouhé době, a jak to normálně nemám ráda, dneska jsem si to fakt užila:-D Myslím, že to ovoce jednou takhle jednou za čas fakt nevadí, pořád lepší než čokoláda:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednou za čas je důležité si odpočinou, ale já měla fakt energie na rozdávání a tak jsem musela jít něco dělat, alespoň jsem toho mohla víc sníst a ty tak mám pocit, že mám ještě trochu hlad :D

      Vymazat
  3. Smetany bych se nebála, byla to navíc 10%, dala jsem tam asi půl kelímku, což má nějakých 500kJ.. když to není šlehačka..:-) Lifebary mi chutnají moc, tenhle mě teda nějak extrémně neoslnil, ale miluju brazilský ořech a čokoládu, určitě doporučuju vyzkoušet :-) A já jsem zas ještě neměla mixitku, jaké je ta? :-D

    OdpovědětVymazat