sobota 30. listopadu 2013

Poslední listopadový den

Ahojky,
omlouvám se, že jsem se včera neozvala, ale byla u mě kamarádka, navštívili jsme už vánoční trhy na náměstí Svobody v Brně (a viděli už rozsvícený stromeček ♥) prostě je tu už ta vánoční nálada a vše co k nim patří (měla by si začít nakupovat ty dárky, Karolíno!)

Včerejší den jsem si naprosto užila, do škol jsem šla až na devátou (ANO, stužkovák se vydařil), nejsou tu fotky všeho protože jsem to nestihla vyfotit, ale ani to není TO, čím bych se měla chlubit, ale co, byla jsem včera na tréninku a dneska jsem si dala pořádně do těla v posilce :-))

SN: 200g 1% JOGURTU s 50g NÍZK.TVAROHU, lžička KAKAA, BANÁN
+ 2 kousky OVESNÉHO ŠTRŮDLU (poslední kousky ;((), zelený čaj
(7:00)


SV: 2 plátky clz CHLEBA s NÍZK.TVAROHEM, 2 plátky ŠUNKY
+ JABLÍČKO (10:20)


OB: VEPŘOVÁ ROLÁDA, DUŠENÁ RÝŽE, SALÁT

Po škole šla ke mě kamarádka, srandy kopec, taková menší svačinka: daly jsme si dohromady nakrájené JABLÍČKO, ŠVESTKU a pár HROZNŮ, pár GUMOVÝCH MEDVÍDKŮ :D a KAFÍČKO S MLÉKEM a lžičkou KAKAA

V: no a moje večeře: OŘECHOVO-KOKOSOVÝ TRDELNÍK (omnomnom♥), první den trhů a to k nim prostě patří (ani jsem neměla hlad a měla jsem energii na tancování)

Už jsou ve vašem městě taky trhy a vánoční stromeček? 
Odkud vlastně jste a máte rádi tyto vánoční pochutiny? Na mém imanigárním seznamu mám ještě medovinu, jedna z dalších věcí co na vánocích miluju :-))
Užívejte si víkendu.


4 komentáře:

  1. Jé, tak na vánoční trhy se teprve chystám. Ani letos nemohu vynechat punčík a tradiční trdelník. :P
    Tvaroh ke snídani není moc ideální, protože se dlouho a těžko tráví, takže zkus z bílkovin volit třeba šunku, příp. protein, pokud ho máš. ;)
    Roládičku bych si dala. :P
    Na gumových medvídcích si ujíždím. :D
    U nás v obci se bude stromeček rozsvicovat příští týden v pátek a v rámci toho se bude konat každoroční soutěž o nejlepší vánoční štrůdl. Jsem zvědavá, jak letos se svým výtvorem dopadnu. Loni to bylo krásné druhé místo, ale brousím si zuby na prvenství, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, to jsem nevěděla o tom tvarohu, já ale musím mít sladkou snídani, jinak mě pak celý den honí chutě :D mám zvolit raději jogurt nebo co by si poradilo v rámci sladké snídaně? (protein bohužel nemám).
      Držím palečky v soutěži, určitě ses za ten rok vypilovala a letos budeš první ;-))

      Vymazat
  2. Jééé, u nás bylo včera taky rozsvícení stromečku, já tam sice nebyla, ale prý je skvělý :-D Trhy u nás taky máme a je to super. Ta vánoční atmosféra, všude stánky, punč atd. :D <3
    Už si zkoušela dát si na snídani tu ovesnou kaši ? :) Připadá mi, že jíš ráno pořád jen jogurt :) Co zkusit třeba jáhlovou, ovesnou nebo pohankovou (nebo třeba rýžovou) ? Ve zdravé výživě mají takových věcí plno. Dodáš nějaké to ovoce, oříšky nebo arašídové máslíčko a jedeš <3 Mňam :-D
    Měj se krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten štrůdlík je nádherný :)
    Na Vánoční trhy se chystám, nikdy jsem tam cíleně nešla, jsem blb, ani nevím o co jsem přišla!
    Jsem z Ostravy :) medovinu jsem ještě nezkusila, na alko moc nejsem teda :D

    OdpovědětVymazat