středa 4. prosince 2013

Cvičíme, makáme, papáme!

Ahojky,
včera jsem se neozvala, ale prostě nebyl čas a jídelníček taky zrovna nebyl perfektní, nebyla večeře, ale já jsem na nic úplně zapomněla (nevím, nebyla chuť a čas, valila jsem do tanečních druhé třídy), takže se raději přesuneme k dnešku.

Dneska mi odpadl trénink a protože mě v sobotu čeká výlet do Prahy (juchůůů!),  nebudu si moct dopoledne zacvičit, tak jsem si to vynahradila dneska večer a bylo to jedním slovem boží! :DD. Dala jsem si lehké posilko na záčátku a potom hodinku na páse (baví mě to a chtěla jsem se zase zlepšit), potom nějaké to posilování a nakonec 10 minut orbitrek. Cítím se úžasně!

Abyste si nemysleli, že kecám, tady to je :DD

Další věc je, že zítra mě čeká soutěž v aerobicu, takže nejdu do školy (jdu ji tam za naši školu reprezentovat), byla jsem tam už loni a dostala jsem se do finále, tak doufám letos aspoň opět v to finále :))
Chtěla jsem se zeptat, co byste mi poradili na snídani případně sváču, aby mě dodala dost energie a nebylo mi těžko? Bude to docela záhul, ale chci jet na 100% ;-)

A jídelníček dneska? Spokojenost, až na druhou večeři po posilce, já se ji prostě bojím (musím to zlepšit!):

SN: 200g NÍZK.TVAROHU, 40g VLOČEK, BANÁN, KAKI, zelený čaj
(6:00)


SV: 2 plátky clz CHLEBA s TVAROHEM, 2 plátky 40% SÝRA, oranžová PAPRIKA
+ JABLKO (9:20)


OB (jídelna): POHANKOVÉ RIZOTO S KUŘ. MASEM, ZEL.SALÁTEK
(12:40)

SV (u babi a dědy): "clz" BULKA, půlka se ŠUNKOU, SÝREM A KEČUPEM, druhá s LUČINOU LIGHT, 5 RAJČÁTEK, HRST ARAŠÍDŮ (nesolených pražených), kopřivový čaj


V: plátek ŽITNÉHO CHLEBA, COTTAGE (150g), ZELENINOVÁ MISKA
+ měla jsem chuť na sladké: 3 čaj.LŽIČKY MEDU (ano samotného:D)
(17:00)


V posilce jsem byla asi od 18:15-20:00, teď vám píši článek a popíjím Fit&Slim čaj od Teekanne.
Druhou večeři si dneska nedám, mám strach, že to všechno naberu nazpátky :-((

Jak se vede vám?
Co byste mi poradili na ten zítřek, potřebuju a lot of energy, please! :D




4 komentáře:

  1. Pak se nezapomeň pochlubit, jak jsi dopadla v soutěži. :P
    Ten tvaroh ke snídani mě furt děsí. :D Já ho teda dřív také jedla, ale vzhledem k tomu, že po probuzení do sebe člověk potřebuje dostat rychle vstřebatelné bílkoviny, tak dle mého tvaroh není zrovna ideální. Navíc se dlouho tráví.
    Pohankové rizoto? Chutnalo ti? :)) Já pohanku ještě nikdy neochutnala.
    Druhou večeři sis s klidem měla dát, navíc po tréninku je přísun jídla samozřejmostí!!! Nic bys zpátky nenabrala, to se nemusíš bát. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě totiž ten tvaroh k snídani hrozně chutná, nemůžu si pomoct, co jogurt, ten je lepší? :D (viděla jsem třeba u B*, že sní k snídani klidně celý, tak jsem myslela, že je to OK) :-)
      O soutěži se dnes zmíním v článku:)
      Pohankové rizoto bylo moc dobré, ale trochu suché (byla to jen pohanka a kuř.maso mi přišlo), tu druhou večeři musím ještě dopilovat :-)) děkuju

      Vymazat
  2. :D Taky mlsám samotný med ♥ Co to máš prosím za chlebík, vypadá dobře, domácí? :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já dokážu u medu sedět jen se lžičkou a mlsat :DD
      těch chlebů je tam více, ale asi myslíš ten na 2.fotce, ten domácí není, ale já ho mám moc ráda, třeba i opečený v toustovači s lučinou/sýrem ♥ → mamka kupuje různé od penam, teď máme zrovna tento: http://www.penam.cz/cs/nase-vyrobky/pecivo-bezne/chleb-musketyr-450g.html což není zrovna ideál:// nebo třeba: http://www.penam.cz/cs/nase-vyrobky/pecivo-fit-den/chleb-celozrnny-slunecnicovy-250-g-bk-32502.html ten naprosto milujii ^^

      Vymazat