úterý 10. prosince 2013

Zase špatně! 10.12

Čauvec,
tak dneska to nebylo s jídlem o nic lepší, spíš horší!

Ráno jsem začala v pořádku, ale na snídani žádnou bílkovinu nepřidala (už tak jsem si připadala děsně přecpaně→asi zcvrknutý žaludek), ale zároveň jsem byla ze sebe šťastná, že toho nepotřebuju sníst tolik (opět, liskni si Karolíno!).

Po obědě jsem si koupila balení mint mentosek a skoro celé je sama snědla (zaplácla jsem si tím žaludek) a co jsem došla domů, naprala jsem do sebe spoustu zeleniny a kafe. (ještě než jsem odcházela na doučování, dala jsem si misku (moc toho nebylo no) fazolové polévky, měla jsem děsněj hlad! ale po ní už bylo vše OK)

Prakticky jsem dneska skoro nic nesnědla, ale pořád mě dohání výčitky z víkendu :-((, chci už konečně zhubnout a furt se to táhne :(

SN (najednou mi více vyhovují slané, divné): 
2 plátky clz ŽITNÉHO CHLEBA, rulička SÝRA, 150g COTTAGE, 3 plátky ŠUNKY
+ kedlubna, 2 rajčata, zelený čaj
(7:00)


SV: BANÁN (10:00)


OB (jídelna): KUŘECÍ RIZOTO
(12:40)

SV: KEDLUBNA, RAJČATA, KÁVA s mlékem
+ miska FAZOLOVÉ POLÉVKY
(15:30)


Dneska jsem vypila už jen další 2 čaje (ovocný, fit&slim)
Nejvíce se bojím teď něco sníst, z toho důvodu, že toho sním moc, zase se přejím a bude to zase horší :-((
Jak jste na tom vy, jste spokojení, jak teď vypadáte a se svým jídelníčkem? :-)

10 komentářů:

  1. rozumím ti,ale musíš to jídlo pomalu navyšovat jinak se nehneš z místa :(
    ovoce na svačinu je málo, už jsme to tady psali vícekrát...nedivím se, že pak šilháš hlady...
    teda taková snídaně by mě zaplácla na půl dne:D
    utíkej pro večeři, rozkaz! aspoň něco malého před spaním, tvaroh s jogurtem a lžíci vloček nebo pár sucharů se šunkou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě, že mě ta snídaně tak naplnila, že jsem neměla dopoledne vůbec hlad :D až odpoledne to přišlo :-( tu večeři bych teď asi nezvládla (psychicky), ale zítra se polepším, slubuju! ;-))

      Vymazat
  2. Chce to hodně trénovat psychiku. Začátky jsou těžký, ale musíš se do toho ponořit! Také mi to nejdříve nešlo, ale jde to, když se chce... Trpělivost růže přináší. :) Zítra to bude lepší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska článek nebude, nemám fotky a náladu (přejedla jsem se, už si to asi tělo žádalo) :-(

      Vymazat
  3. Nezapomeň, že každý nový den s sebou může přinést úspěch.... Věř tomu, že jo.
    Na začátcích se prostě klopýtat musí...
    Já se svačinou mám spíš opačný problém, vynechávám raději ovoce, mám po něm hned hlad a přijde mi příliš "hladové" a "rychlé", takže si raději odpouštím to.
    Držím palce, ať se Ti daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zjistila jsem, že ten samotný banán byl pro mě lepší než společně s 480g kefírem :-( ale stejně jsem se odpoledne přejedla :((

      Vymazat
  4. :( Bohužel (bohudík) tělo je chytré, když mu nedáš to, co potřebuje (jíš málo), tak se později přihlásí o větší porci (přejedení)...Chtělo by to opravdu vyvážený jídelníček. Jak píše paprička, na svačinu je kus ovoce opravdu málo, já osobně bych měla po chvíli hlad. Dřív jsem občas měla taky problém s přejedením, ale po tom, co jsem přidala na jídle, tak nemám žádné chutě a ani nutkání se přejíst :). Přeji hodně sil a držím pěsti, jsi šikovná holka, to zvládneš, jen to chce čas a srovnat se i psychicky (vím, že je to těžké, ale půjde to, věř tomu!!)..A hlavně nezapomínej na to, že tu máš nás, které tě vždy podpoříme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, dneska odpoledne si to tělo dovyžádala a já spráskala všechno co jsem uviděla (ovesný koláč, sýr, tvaroh, ořechy, lsadká buxhta, chlba se sýrem...) jsem zklamaná :-(( opět!

      Vymazat
  5. Ahoj :)
    Docela ti rozumím, že máš třeba výčitky, ale musíš více přidat a pořád si to tak nevyčítat. Ono to ze začátku vypadá, že se nic nemění, ale po čase poznáš ty výsledky. Věř mi :)
    Svačinka mi příjde hrozně malá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda! všechno si děně včítám a jsem chpná kvůli tomu den nejíst a pak to zase přijde :((
      děkuju moc, už to musím napravit!:-)

      Vymazat