čtvrtek 5. prosince 2013

Jak se vyrovnat s neúspěchem?

Čauko,
dnes se mi úplně nedařilo, tak jak jsem očekávala :-((

Měla jsem dopoledne soutěž v aerobicu, byla jsem tam už loni a dařilo se (postoupila jsem do finále), jenže letos jsem tam šla ještě s jednou spolužačkou a každá jsme musela jít do jiné skupiny (rozděluje se to na půlky) a tak jsem šla do té lepší protože tam kamarádka byla poprvé.
Bohužel jsem se já ani kamarádka nedostaly do finále, jediné plus (které mě teď při špatné náladě těší) je, že to bylo prakticky 40minut náročného aerobicu (to miluju!:) zadarmo.
Navíc jsem ráda za mé kamarády, kteří mě podporovali alespoň přes esemesky a pak mě utěšovali, že se příští rok bude dařit lépe :-)).

Ráno jsem si dala kašičku (která mě dodala dost energie) a měla jsem dnes doma i obídek (jenže po něm se dostavily chutě na sladké a já snědla asi 3 lžičky granka a skoro 100g rozinek → že bych si tím zlepšovala náladu a utěšovala se, abych nemyslela na úspěch?). Příště to musí jít jinak než prostřednictvím jídla :-(

SN: 50g OVESNÝCH VLOČEK vařených ve vodě, 150g 3% JOGURTU, KOKOS, BANÁN, HRUŠKA, zelený čaj
(7:15)


SV: 2 clz slunečnicové ROHLÍKY, jeden s LUČINOU LIGHT a 3 plátky vysokoprocentní ŠUNKY, druhá s NÍZK.TVAROHEM a MEDEM, JABLKO
(10:20, 11:50)


OB (doma): clz TĚSTOVINY, 150g COTTAGE, 50g UZENÉHO MARINOVANÉHO LOSOSA s koprem, (trocha kečupu♥)
(12:45)


DEZERT/ŽRAVKA:-( KÁVA s mlékem, 3 lčičky GRANKA, 2 lžičky normláního KAKAA
100g ROZINEK

Nevím kolik toho dneska zase sním, cítím výčitky :-((, ale čekají mě večer zase taneční, takže něco sníst musím, jinak bych je nejspíš nezvládla (jinak...zvládla, ale asi bych tam zase "tělem! jakoby nebyla).

Zajímalo by mě co nejraději snídáte a co by se mělo po ránu jíst? 
Dozvěděla jsem se, že tvaroh není k snídani ideální a co třeba jogurt, ten je OK? 
Děkuju vám moc, zase se ráda pučím :-))

6 komentářů:

  1. Souhlasím s kamarády, příští rok to bude lepší, uvidíš :) Ten oběd vypadá moc dobře! Působíš jako rozumná holka, určitě si něco ještě před tanečním dej, budeš potřebovat energii :) a z těch rozinek a kakaa si nic nedělej, ber to jako takovou sladkou tečku po obědě, zítra bude zas lépe uvidíš :) Já po ránu nejraději snídám kaše na různé způsoby (mám ráda kaše od nominy, pak kase z ovesných, jahelnych ci ryzovych vloček, zapečenou ovesnou kaši) nebo různé zdravé lívanečky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako véču jsem si dala plátek clz žitného chleba s nízkotučným tvarohem a zbytkem marinovaného uzeného lososa s koprem a 1/2 žluté papriky ♥ byla to mňamka :-)
      děkuju, snad zítra bude lépe ;))

      Vymazat
    2. To moc ráda čtu :) Doufám, že sis taneční užila a nálada je už lepší :)

      Vymazat
  2. Ahoj, tak to mě mrzí,a le myslím, že je třeba to brát pozitivně (tak jak jsi psala) hlavně, že sis to užila? A k těm snídaním.. Máš Instagram? :) Nebo se můžeš mrknout i na můj blog, pár jich tam mám (ale jsou to starší snídaně) :) Kdyby něco napiš, ráda ti pomůžu, pokud budu vědět ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. užila jsem si to mooc (zase nějaké spálené kalorie, žejo :D)
      juknu se na tvůj instagram i blog a určitě brzo napíšu, dáváš skvělý rady ;-DD

      Vymazat
  3. Kolik mas gramu kase z tech 50g vlocek? Ja jsem si to dnes rano poprve odvazila (jako uz hotovou kasi) a dala jsem si ji 250g, ale prislo mi to sost malo =D

    OdpovědětVymazat