neděle 8. prosince 2013

Nedaří se...

Ahoj,
nejdřív bych se chtěla vyjádřit ke včerejšímu výletu do Prahy. Byl naprosto úžasný, vyšlo nám počasí, prošli jsme vše, co jsme chtěli, dali si Starbucks, Palladium...

Měla jsem včera vanilkové frappucino (dopoledne), lososovou bagetu v Bageterii Boulevard (oběd), palačinku s borůvkovou marmeládou (svačinka), tortillu polo judu v Panerii (večeře), dokonce i oříšky v čokoládě (100g) napůl s kamarádkou a bylo mi dobře/nepřecpaně/žádné výčitky...chodili jsme celý den po celé Praze. Dlouho na to budu vzpomínat♥

A dnes: tak jsem si řekla, že vzhledem k včerejšku se trošku omezím. Celý den jsem jedla správně, žádné dobrůtky navíc, no jenže po večeři to na mě přišlo. Měla jsem mít sraz s kamarádkami, tak jsem si vzala do busu asi 50g haribáčů a celé je spořádala.
To by ještě šlo, jenže jen co jsem dojela na sraz, zjistila jsem, že se zrušil a tak jsem se šla projít na trhy sama, no a nakonec si to namířila do Billy a koupila si 100g oreo milku (pouchých 14,90kč!) :-( evidentně jsem zakřikla to, že mi nejede čokoška (asi poslední 4 měsíce), teď si ji totiž dopřávám najednou moc (i té hořké, kterou jako jedinou máme doma).

Moji špatnou náladu teď navyšuje ještě to, že ležím u počítače a prohlížím své staré fotky ehm fotky z června (asi 55 kg) a u toho se kouknu na sebe do zrcadla teď a chce se mi zvracet!
Zase tak málo mít nepotřebuju, stačilo by mi krásných 58/60 kg a ty nožky krásný ^^...ale to nesmím být takový prase prasátko!! Jenže je prosinec, 2. adventní neděle a sladkosti kam se podíváš (moje slabost!)



Tak jdeme na ten jídelák:

SN: 2 plátky clz žitného CHLEBA, jeden s LUČNOU LIGHT, druhý s NÍZK.TVAROHEM a 2 plátky EIDAM 30%, rolka sýru, zeleninka
+3 PARA OŘECHY, 3 čtverečky 85% ČOKOŠKY, zelený čaj
(11:00)

 

OB (doma): FAZOLOVÁ POLÉVKA
clz TĚSTOVINY se zeleninou a KRABÍ TYČINKY ...ano, vím:-(
(12:45)



DEZERT: KÁVA s mlékem, 2 čtverečky 85% ČOKOLÁDY (Mikuláš)
(13:10)

SVAČINA: JABLKO, plátek clz CHLEBA s 2 plátky 30% EIDAM, zelený čaj
(15:15)


VEČEŘE: zbytek TĚSTOVIN (maličko) s 150g COTTAGE, rulička sýru, zelenina
+ plátek clz CHLEBA, čaj fit&slim
(17:10)


DEZERT/ ŽRAVKA: 50g HARIBO, 100G OREO MILKA
(18:00)



→ proč!???

Nevím co mám teď dělat, honí mě myšlenky zítra celý den nejíst/zmenšit porce :-((
Mám si dopřávat každý den nějakou menší sladkost, aby mě pak nehonila taková mlsná??
(proč mi najednou zase chutná čokoláda :( dřív se mi po ní dělalo zle a teď padne celá za 20minut...)

Jak se jste si užili víkend vy? Co cukroví, sladkosti, dopřáváte si?
Snad u vás je to lepší :-)
Opět vaše ze sebe zklamaná Karolína

7 komentářů:

  1. Já tomu přejídání - proč se vlastně přejídáme moc nerozumím, ale taky se občas přejím. Nejvíce večer. Obvykle si myslím, že to dělám proto, protože jsem toho snědla za den třeba málo nebo tak :\ Já bych přidala za ten den více ovoce :-) Zkušené blogger ti poradí více než já :-D :-)
    Nesmíš si to pořád tak vyčítat a musíš se kontrolovat. Taky mám doma hrozně moc sladkostí, zkus to nechat otatním ať si to sní a vem si něco dobrého, sladkého ale zdravého :)
    Hezký týden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, pořád je lepší ovoce než čokoška no :// ale když mám chuť na něco konktérního musím si to dát, jinak nejsem spokojená :(
      To přejídání nesnáším, nechápu to!!! :D
      Děkuju, tobě taky ;-)

      Vymazat
  2. Já, když jsem mívala takové chutě, jsem ubrala na sacharidech a pak to najednou šlo samo. Zkus to taky. :) Zařadit více zeleniny (ovoce snad ani ne) a nahradit si tím třeba jeden plátek chleba. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když někdo mi zase radí, abych zase nejdela moc ovoce a sladidla :((
      už se v tom motám, ale děkuju ;)

      Vymazat
    2. Tak jsem to myslela. :) Já denně sním maximálně 2 kousky ovoce a to je většinou na snídani. :) Se slazením ani nemám problém no. Zkus to ovoce trochu omezit. :)

      Vymazat
  3. Je dobře, že jste s kámoškou měly fajn! Tak to má být :)
    Jsem na tom stejně, taky nejsem moc spokojená a chtěla bych vrátit to, co je na starších fotkách. Proto se musíme snažit co nejvíc. Když to nejde, zjevně se člověk nesnaží na nejvíc. Je to pravda... Hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my to zvládnem! zítra se zvážím a uvidím, trochu se bojím :X
      budeme spokojený kočky s krásnou postavičkou ;-DD

      Vymazat